Kemi

Gæring redox

04. juni 2012 af FosuZ (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvad sker der med redoxtallet for carbon under en gæring af glucose?

 

C6H12O6(aq) --->2CO2+2CH3CH2OH


Svar #1
05. juni 2012 af FosuZ (Slettet)

Slet ingen, hvis jeg siger.

Glucose C=0 --> kuldioxid C=+4 + Ethanol C=-1

Sker der så både en oxidation af C ved reaktionen til CO2 og en reduktion ved ethanolen???

Sidder fast her.


Svar #2
06. juni 2012 af FosuZ (Slettet)

har fundet ud af at det er rigtigt.


Skriv et svar til: Gæring redox

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.