Matematik

Absolut/relativ tilvækst.

05. juni 2012 af Maroccain1 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg vil lige høre om nogle kan forklar mig hvad absolut tilvækst og relativ tilvækst bruges til. Kan nenmlig ikke finde noget om det i min bog. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. juni 2012 af RoberDølhus (Slettet)

relativ = % f.eks. vækst = 1% pr måned.

absoult = "tal" f.eks. vækst = 100 kroner pr måned.


Svar #2
05. juni 2012 af Maroccain1 (Slettet)

hvad er formlen for den absolut tilvækst. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. juni 2012 af jnl123

#2

antal efter minus antal før


Svar #4
05. juni 2012 af Maroccain1 (Slettet)

Tak for hjælpen (: 


Skriv et svar til: Absolut/relativ tilvækst.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.