Engelsk

Metode i Engelsk HJÆLP!!!

05. juni 2012 af streetkingz (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jeg skal til fremlæggelse imorgen og jeg har ikke lige min metode i engelsk helt på plads. Jeg har om 11. september og reaktionerne derpå. Jeg har analyseret Bush's tale og et digt, til metoden har jeg skrevet:

 

I engelsk har jeg den induktive metode, da jeg har abejdet med en konkret situation – som jeg reflektere på den generelle situation efter 9/11. Her prøver jeg at finde sammenhæng mellem talen: ”Either you’re with us, or the terrorists”, og digtet ”First Writing Since” – Som analysemodeller har jeg brugt Ciceros Pentagram. Jeg har også inddraget Toulmins Argumentationsmodel, og en diskurs analyse hvor der gøres rede for de forskellige billeder af verden der bliver opstillet i begge tekster. Dette har hjulpet til at finde ud af hvad der ligger i bl.a. Bush’s tale, og hvordan han føre sin argumentation, udover det har jeg været kildekritisk ved Bush's tale så jeg kan få indtryk af hvilket formål der har været med at formidle sådan en tale.

 

Håber jeg kan få hjælp, da jeg tro det er første gang jeg skriver en engelsk metode der går ud på at analyse sådan nogle taler. Mange tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. juni 2012 af studienord (Slettet)

Du har overhovedet ikke skrevet på engelsk, hvordan skal metoden analyseres?


Skriv et svar til: Metode i Engelsk HJÆLP!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.