Matematik

Logratimefunktion

07. juni 2012 af sifsmit (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Hvad er en logaritmefunktion? Er det bare en eksponentiel funktion?

Simpelt spørgsmål, håber svaret er lige så simpelt :-)

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. juni 2012 af 012343210

http://www.matlex.dk/log.html


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. juni 2012 af mathon

              logaritmefunktioner er inversfunktioner til eksponentialfunktioner

 

                                       loga º expa(x) = x

                                       loga(ax) = x

 

                 loga:    R+ -> R

                 loga(b·c) = loga(b) + loga(c)

                 loga(a) = 1

                 loga(1) = 0

                 loga'(x) = (ln(a)·x)-1

       

 


Skriv et svar til: Logratimefunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.