Matematik

a og b, potensfunktion uden hjælpemidler

07. juni 2012 af dddddddd1 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Er der nogle, som kan hjælpe mig med følgende opgave uden hjælpemidler:

Bestem a og b for en potensfunktion, hvor der gives to punkter henholdsvis P(2,4) og Q(4,32).

Håber der er nogen, som kan hjælpe.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. juni 2012 af mathon

             benyt
                                                   y2/y1 = (x2/x1)a

                                                   32/4 = (4/2)a

                                                   8 = 2a

                                                   23 = 2a

                                                   a = 3

                    


Skriv et svar til: a og b, potensfunktion uden hjælpemidler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.