Matematik

Procent

08. juni 2012 af gary2705 (Slettet)

sidder med en opgave i matemik, der lyder følgende 35 ‰ af 3600 kr er der nogen der kan hjælpe mig med den?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. juni 2012 af SaraSusu (Slettet)

0,035*3600 = ???

eller

35*3600/1000 = ???

:)


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. juni 2012 af anonym1996 (Slettet)

promille er pr. tusind. 

0,035 = 35 / 1000

3600 kr /1000 *36 = 3600 kr  * 0,035 = 126,00 kr. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. juni 2012 af mehmor (Slettet)

35‰ /1000= 0,035

0,035*3600=126‰

jeg tror, man regner den sådan.


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. juni 2012 af mehmor (Slettet)

det er 126 kr


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. juni 2012 af anonym1996 (Slettet)

#3 dine enheder er forkerte. 
svaret er 126 kr.

Man skal jo finde 36 tusindedele af 3600 kr. 


Brugbart svar (0)

Svar #6
08. juni 2012 af anonym1996 (Slettet)

35 tusindedele*


Skriv et svar til: Procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.