Matematik
Integralregning
31. august 2005 af
DadoDK (Slettet)
Hej..
Har en opgave hvor der står
Bestem følgende integraler:
S=integraltegnet
S(x^2dx-Sx(x-2)dx
og
Slnx(lnx-2)dx-Sln^2xdx
Pliz hjælp det er til en aflevering til imorgen og jeg sidder fast ved de to opgaver... kender resultaterne men skal have mellemregningerne med...
Har en opgave hvor der står
Bestem følgende integraler:
S=integraltegnet
S(x^2dx-Sx(x-2)dx
og
Slnx(lnx-2)dx-Sln^2xdx
Pliz hjælp det er til en aflevering til imorgen og jeg sidder fast ved de to opgaver... kender resultaterne men skal have mellemregningerne med...
Svar #1
31. august 2005 af Epsilon (Slettet)
Vi ignorerer i første omgang det malplacerede ord 'pliz' for en stund; den slags ord eksisterer forhåbentlig slet ikke. I stedet beder vi venligst spørgeren om _selv_ at komme med et kvalificeret bud på, hvordan man bestemmer integralerne, når man fra undervisningen naturligvis har kendskab til regnereglen;
S[f(x)]dx ± S[g(x)]dx = S[f(x) ± g(x)]dx
for alle kontinuerte funktioner f og g.
//Epsilon
S[f(x)]dx ± S[g(x)]dx = S[f(x) ± g(x)]dx
for alle kontinuerte funktioner f og g.
//Epsilon
Skriv et svar til: Integralregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
