Fysik

Kollision

09. juni 2012 af asddsaf (Slettet)

Se det vedhæftede spørgsmål. 

Det er i opgave 1, b. jeg skal have hjælp til. 

i 1,a, fandt jeg at v = 24 m/s og t = 2.4 sek. 

I 1,b skal vi finde hastigheden efter kollisionen. er der nogle der kan hjælpe? jeg har siddet med det i flere timer men kan ikke finde ud af det. 


Svar #1
09. juni 2012 af asddsaf (Slettet)

Her er figur af situationen 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. juni 2012 af jnl123

evt. skriv de 2 hastigheder som vektorer (ua og ub) i et plan og brug formlen for "perfekt uelastisk kollision":

 

v = (maua + mbub) / (ma + mb)

 

hvor v er den fælles hastighed efter kollisionen.


Skriv et svar til: Kollision

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.