Matematik

Differentialligninger

10. juni 2012 af hvorforerallebrugernavnopgtaget (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa.

 

Jeg skal i et eksamensspørgsmål gøre rede for lineær, potens og eksponentiel funktioner, hvor jeg i redegørelsen også skal inddrage differentialligninger.

Har I nogle ideer til hvordan jeg kan koble differentialligninger ind i dette?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. juni 2012 af mathon

 

             lineær
                                              y = ax + b

                                              y ' = a

            eksponentiel
                                              y = b·eax  

                                              y ' = a·y

 

             potensiel
                                              y = b·xa     x>0

                                              y ' = a·(y/x)

 


 


Skriv et svar til: Differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.