Matematik

Beregn rentefoden

10. juni 2012 af jessicafatima0 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej Jeg har nogle spørgmål..

1,

Jeg har en årlig rente procent 0,75% hvordan finder jeg den månedlige rente altså rentefoden...?

2, hvor skriver man det i en tabel på excel...?

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. juni 2012 af SuneChr

Hvis renten skal tilskrives 12 gange pr. år har vi:

(1 + r)12  =  1,00751     ⇒    1 + r  =  12√1,0075   ⇒    r  =  12√(1,0075)  - 1          r er rentesatsen pr. måned


Svar #2
10. juni 2012 af jessicafatima0 (Slettet)

ok Tak det var også det jeg selv fik det til. Men jeg har også problemer med at skrive ind på excel..

Hvordan laver jeg en table på excel, så jeg over 24 måneder med en indbetaling hver måned på 1500kr med en månedlig på 0,00625

jeg ved ikke rigtigt, hvordan man opsætter  på excel, en table der viser til sidst efter 24måneder at saldoen er 38710,08kr


Skriv et svar til: Beregn rentefoden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.