Matematik

sinus og retvinklet trekant

12. juni 2012 af A666 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan udleder man sinusformlen i en retvinklet trekant?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. juni 2012 af Kagerne (Slettet)

Fra hvilket udgangspunkt?
 

a/sinA = b/sinB = c/sinC

Her har du desuden en rigtig god side jeg brugte i forbindelse med at lære beviser mm. for sinus- og cosinusrelationerne :)

 

http://uvmat.dk/pmh/1g/Trig/trig.htm


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. juni 2012 af Kagerne (Slettet)

Undskyld, jeg fik sendt det forkerte link:

http://uvmat.dk/pmh/1g/doitself.htm


Svar #3
12. juni 2012 af A666 (Slettet)

#1


a/sinA = b/sinB = c/sinC , er det ikke i vilkårlige trekanter?

det er vel ikke det samme som vinkelrette trekanter?


Skriv et svar til: sinus og retvinklet trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.