Matematik
Skriftlig matematik C - eksamen 2012
Hej derude, til jer som også har været oppe i matematik c, i juni.
Jeg ville høre om hvordan jeres er gået? Har i evt. resultater, så man kan sammenligne, kan slet ikke vente til at få besked om karakter :)
Vh. Laine
Svar #1
13. juni 2012 af Andersen11 (Slettet)
Der er sikkert tale om opgavesættet for HF Mat C fra 4. juni 2012
Hvilke opgaver er du i tvivl om?
Svar #2
13. juni 2012 af laine18 (Slettet)
Er i tvivl om nedenstående:
opgave 2.
a) har glemt at oplyse at den falder -40900 hvert år, men at der i 2012 vil være 1072800 medlemmer i LO, tror jeg misforstod opgaven i farten.
b) har glemt at skrive hvilket år den vil være under 1000000, men at der vil gå 9-10 år??
opgave 5.
b) aflæst: 15% af børnene vejede over 3,8kg?
opgave 6.
b) har bestemt a=1,2497 og b=1076,1 så skal de ind i den eksponentielle formel:
y=b*a^x
y=1076,1*1,2497^10
y=9997.9
c) Fordoblingstiden: 3 år ca.?
Er det korrekt?
Skriv et svar til: Skriftlig matematik C - eksamen 2012
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
