Fysik

lysets partikelmodel, hvad står f for?

15. juni 2012 af amilia (Slettet) - Niveau: B-niveau

ifølge partikelmodelen består lys af fotoner med energien:

E_foton=h*f=E_n-E_m

h er planck konstanten

E er energi

n + m er nr. på atomens skaller

men hvad står f for?

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. juni 2012 af mathon

                                 f(rekvensen)


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. juni 2012 af festfyr14 (Slettet)

tænk på bølgeformlen:

λ * f = v

bølgelængde gange frekvens er lig med hastighed

i fysik står f som regel for FREKVENS


Svar #3
15. juni 2012 af amilia (Slettet)

tak for hjælpen...


Skriv et svar til: lysets partikelmodel, hvad står f for?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.