Matematik

ligningen

15. juni 2012 af ededdeddy (Slettet) - Niveau: C-niveau

2(3x -1) =4x + 8. ??

Kan det her passe
6x-1=4x+8
6x-4x=9
2x=9
x=9/2
x=4,5 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. juni 2012 af peter lind

første ligning du skal også gange -1 med 2


Svar #2
15. juni 2012 af ededdeddy (Slettet)

hvordan det ??


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. juni 2012 af peter lind

2*(3x-1) = 2*3x - 2*1


Svar #4
15. juni 2012 af ededdeddy (Slettet)

så det er 

2(3x-1) =4x+8

6x-2=4x+8

6x-4x=10

2x=10

x=5


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. juni 2012 af peter lind

ja


Svar #6
15. juni 2012 af ededdeddy (Slettet)

tak for hjælpen :) 

jeg har lige et til spørgsmål angående andengradsligning

x2 + x  − 12 =  0

kan det passe at d= 49
den første =3
og den anden =-4
??


Brugbart svar (0)

Svar #7
15. juni 2012 af peter lind

ja


Skriv et svar til: ligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.