Matematik

Differentialligninger

17. juni 2012 af elissa92

Håber, jeg kan få lidt hjælp.

Givet: y'' = 2

Bestem ligningen for den integralkurve, der går gennem punktet (1,1), og som i dette punkt har en vandret tangent.

Jeg har bestemt differentialligningens fuldstændige løsning:

y = x2 + k1x + k2


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. juni 2012 af WHiP (Slettet)

Parablen der er løsning skal gå igennem punktet (1,1), i dette punkt er der en vendret tangent, altså således at tangenthældningen y'=0. Prøv at abejde videre ud fra det.


Skriv et svar til: Differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.