Kemi

syreanhydrid!

17. juni 2012 af Patteguf (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

hvilke(n) af  (CH3C=0)2 og CH3C(=O) Cl er anydrider el. halogenider?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. juni 2012 af studienord (Slettet)

(CH3C=O) ethansyreanhydrid

CH3C(=O) Cl  ethanoylchlorid.


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. juni 2012 af mathon

 

                       (CH3C=O)2O        er ethansyreanhydrid

                        CH3C(=O) Cl       er ethansyrehalogenid


Skriv et svar til: syreanhydrid!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.