Matematik

vækstrate??

18. juni 2012 af nani1596 (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej alle sammen :)

 

Er der nogen der kan forklare mig hvad vækstrate er ?? 

 

På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. juni 2012 af Krabasken (Slettet)

Skriv

VÆKSTRATE

på Google

;-)


Brugbart svar (1)

Svar #2
19. juni 2012 af Tyrael (Slettet)

#0

En eksponentiel udvikling beskrives med y = b·ax, hvor a og b skal være positive tal.
b kaldes for startværdien og kan findes i ligningen med x = 0. Hermed gælder nemlig y = b·a0 = b·1 = b.
a kaldes for fremskrivningsfaktoren.
Der gælder, at a = 1+r, hvor r er vækstraten. Vækstraten er, som navnet antyder, raten af væksten.

Var dette svar på dit spørgsmål? :-)


Svar #3
19. juni 2012 af nani1596 (Slettet)

ja :) tusind taaak!! :) 


Skriv et svar til: vækstrate??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.