Kemi

Redoxreaktioner

20. juni 2012 af Moraxus (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

 

Jeg skal op til kemi på b-niveau eksamen allerede imorgen, men jeg har problemer med redoxreaktioner. Hvis der er en der ville forklare ville det være virkelig rart, eller evt. et dokument eller link, som er godt at kigge på.

På forhånd tak

vh. Hans


Svar #1
20. juni 2012 af Moraxus (Slettet)

Det er mest selve ladninger, jeg har problemer med, altså jeg leder faktisk efter en tabel, hvor der er en oversigt over de forskellige ladninger.


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. juni 2012 af yo_wassap_guys (Slettet)

O=-2
H=+1
resten giver sig selv i reaktionen.

i H2O er O=-1


Skriv et svar til: Redoxreaktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.