Matematik

Ubestemte integraler

21. juni 2012 af Lisapiigen (Slettet)

Hej alle jeg sidder og arbejder med regneregler og beviser for ubestemte integraler og det går ikke super godt. :/

Er der nogen der kan redegøre for dette:       F(x) =  ∫f(x)dx     ⇔   F'(x) = f(x)

Jeg er med på at F(x) er lige ∫f(x)dx (det ubestemte integral), men jeg forstår ikke hvordan dette kan føre til F'(x) = f(x). Nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. juni 2012 af PeterValberg

Det er integrationsprøven, du har fundet frem der :-)

Der står at F(x) er stamfunktion til f(x) HVIS den afledede funktion til F(x), - altså F'(x), -  er lig med f(x)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Ubestemte integraler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.