Matematik
enkeltlogpapir?
04. september 2005 af
stumpL (Slettet)
hvis der i en opgave står at man skal gøre rede for at tabellen er vokset eksponentielt, så er det enkeltlogpapir jeg skal bruge, ikk?
Svar #2
04. september 2005 af wendten (Slettet)
expotentielt = enkelt logeritmisk
potentielt = dobbelt logerimisk
"e"xpotetilt lyder lidt som "en"
"po"tetielt rimer på "to"
potentielt = dobbelt logerimisk
"e"xpotetilt lyder lidt som "en"
"po"tetielt rimer på "to"
Svar #3
04. september 2005 af Waterhouse (Slettet)
Det hedder ikke en potentiel funktion, men en potensfunktion.
Svar #4
04. september 2005 af Epsilon (Slettet)
I lighed med bemærkningen i #3 er det også noget vrøvl at sige en potensiel (eller ligefrem 'potentiel') regression, som nogle ellers har for vane. Det hedder en potensregression eller en potensfunktionsregression.
#0: Det er muligt, at det er forbigået min opmærksomhed, men jeg er endnu ikke truffet på en 'eksponentielt voksende tabel' :-)
//Epsilon
#0: Det er muligt, at det er forbigået min opmærksomhed, men jeg er endnu ikke truffet på en 'eksponentielt voksende tabel' :-)
//Epsilon
Skriv et svar til: enkeltlogpapir?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
