Matematik

Regneregler

21. juni 2012 af Lisapiigen (Slettet)

Hej derude er der en der kan hjælpe mig med at forstå denne regneregl og dens bevis:

Vi ved: (∫f(x)dx)' = f(x)

Regneregel: ∫c*f(x)dx = c*∫f(x)dx

Bevis: (c*∫f(x)dx)' = c*(∫f(x)dx)' = c*f(x) 

Jeg er i vildrede og kan ikke blive klar på det.


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. juni 2012 af Andersen11 (Slettet)

At c·∫ f(x) dx er en stamfunktion til (c·f(x)) vises ved at differentiere (c·∫ f(x) dx) med c·f(x) som resultat.


Skriv et svar til: Regneregler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.