Engelsk

HJÆLP til overstættelse - engelsk få ord.

22. juni 2012 af hejsmukke1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej derude (; 

 

Hvad hedder følgende på engelsk, jeg har prøvet men har ikke kunnet finde nogen af dem i ordbog.. 

- Parrim

- Krydsrim 

- Fletrim 

- Bogstavrim 

 

Mange tak på forhånd (; 

 


Brugbart svar (2)

Svar #1
23. juni 2012 af Stygotius (Slettet)

parrim (a-a, b-b, c-c)  =  rhyming couplets

krydsrim (a-b, c-d, e-f)  =  alternate rhyme

fklet rim er en slags krydsrimn hvis der er flere linjer

bogstavrim = allitteration


Svar #2
24. juni 2012 af hejsmukke1 (Slettet)

Mange tak for svaret (;


Skriv et svar til: HJÆLP til overstættelse - engelsk få ord.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.