Matematik

Eksponentialfunktion og logaritmefunktion

24. juni 2012 af stinedenseje (Slettet)

1. Omtal den naturlige eksponentialfunktion og den naturlige logaritmefunktion ?

 

f(x) = ex

ln = (x)

 

men hvordan vil I omtale dem?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. juni 2012 af mathon

se


Svar #2
24. juni 2012 af stinedenseje (Slettet)

det hjælper ikke jeg


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. juni 2012 af mathon

ex og ln(x) er hinandens omvendte funktioner

                         eln(x) = x

                         ln(ex) = x

 

                         ln(a·b) = ln(a) + ln(b)

                         ea+b = ea·eb


Svar #4
24. juni 2012 af stinedenseje (Slettet)

Tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Eksponentialfunktion og logaritmefunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.