Matematik

løsningsfunktionen til differentialeligninger

24. juni 2012 af christian0710 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej hvis jeg skal finde en løsningsfunktion til en differentielaeligninger hvor y ikke indgår fx

 

y'=2x hvad ville løsningen så være til en sådan differentialeligning??

 

Mvh

Christian Fischer


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. juni 2012 af Jesf (Slettet)

y = ∫2x dx = x2 + c


Svar #2
24. juni 2012 af christian0710 (Slettet)

tak :)


Skriv et svar til: løsningsfunktionen til differentialeligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.