Studievejledning

Need help! Ansøgning via "Den Koordinerede Tilmelding"

30. juni 2012 af kurt2811 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

Jeg sidder og skal til at sende ansøgning via Den Koordinerede Tilmelding.

Mit eksamensbevis fra min fulde HF i 2010 er til at finde i eksamensdatabasen. Og det er jo godt nok.

1.

Men trods at jeg kan logge ind på Eksamensdatabasen's egen hjemmeside og se at min Matematik B eksamen fra i år er uploadet der inde, så står den ikke med under beståede prøver(punkt 10) inde på Den Koordinerede Tilmelding's hjemmeside. Altså feltet er stadig blankt.

Hvordan får jeg den til at "opdatere", så min Matematik B eksamen kommer med når jeg skal sende ansøgning online? Er der andre måder jeg online kan bevise min eksamen, f.eks. tage screenshot fra Eksamensdatabasen's hjemmside hvor den står, og sende via. mail?

 

2.

En ting som jeg pludseligt er usikker om, er:

Jeg gik 2 år på HHX før jeg tog min HF. Der havde jeg Tysk fortsætter på B niveau.

Den eksamen bestod jeg, men den har ikke talt med på mit HF eksamensbevis, og den(ligesom resten af mine eksamer fra HHX) er ikke til at finde på Eksamendatabasen's hjemmeside eller på DKT.

Jeg har tænkt mig at kontakte skolen jeg gik på HHX på, for at sende mig et brev med eksamensbeviset og/eller uploade det på eksamensdatabasen.

Men hvad gør jeg, hvis ikke jeg når at modtage/får uploadet beviset inden d. 5/7, som er sidste frist på afsendelse af ansøgninger? Kan jeg bare sende ansøgning afsted som normalt, og så efterfølgende sende/uploade eksamensbevis så uddannelserne kan se det?


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. juli 2012 af KlogeÅse

#0

1) Din skole har højst sandsynligt sendt alle årets eksamensresultater til Undervisningsministeriet fredag. En opdatering af Eksamensdatabasen finder så sted her i weekenden. Så hav lidt tålmodighed.

2) Du har vel selv dokumentation på, hvad du har bestået på HHX?


Svar #2
01. juli 2012 af kurt2811 (Slettet)

Hej igen, tak for svarene!

Min mangel på tålmodighed bunder blot i af tiden er ved at løbe ud, da ansøgning skal være sendt senest her d.5. Og kan jo se at skolen har gjort sin del, da eksamensbeviset er at finde på eksamensdatabasen's hjemmeside når jeg logger ind. Jeg har bare den opfattelse at de netop henter eksamensbevis fra eksamensdatabsen på optagelse.dk(DKT), og derfor undrer det mig at eksamen endnu ikke står der.

Jeg har dog fundet en løsning, ved at scanne mit eksamensbevis kan jeg uploade det digitalt som PDF-fil under bilag, og så skulle det være i orden.

Angående Tysk eksamen, så har jeg faktisk ikke kigget efter om jeg har et bevis liggende, jeg mindes det dog ikke. Jeg har dog fundet ud af at jeg ikke skal bruge eksamen til det jeg havde i tankerne alligevel.


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. juli 2012 af KlogeÅse

#2

I  betragtning af, at skolerne tidligst har kunnet melde eksamensresultater ind torsdag den 28. juni (og ingen skole har åbent i weekenden), så hjælper det ikke noget at være utålmodig i forhold til KOT-fristen torsdag den 5. juli. De kan ikke gøre det hurtigere.


Skriv et svar til: Need help! Ansøgning via "Den Koordinerede Tilmelding"

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.