Matematik
et lille problem..
05. september 2005 af
Einstein_15 (Slettet)
Hejsa
Sidder virkelig med en hjernevrider:
"Den kugleformede beholder vejer 3527g med luft i. Atmosfæris luft har en massefylde på 0,0013g/cm3. Hvad vejer beholderen når den er pumpet tom for luft(diameteren i kuglen er 40cm)
På forhånd mange tak!!!!!
Sidder virkelig med en hjernevrider:
"Den kugleformede beholder vejer 3527g med luft i. Atmosfæris luft har en massefylde på 0,0013g/cm3. Hvad vejer beholderen når den er pumpet tom for luft(diameteren i kuglen er 40cm)
På forhånd mange tak!!!!!
Svar #1
05. september 2005 af michael.padowan.dk (Slettet)
Nu skal du høre, Einstein :-)
Rumfang af kugle
V = 4/3*pi*r^3
r = ½ diameter
Masse af luft
V*rho = m
rho = massefylde
Så kan du minsandten finde m og trække dette tal fra 3527 g. :-)
Rumfang af kugle
V = 4/3*pi*r^3
r = ½ diameter
Masse af luft
V*rho = m
rho = massefylde
Så kan du minsandten finde m og trække dette tal fra 3527 g. :-)
Svar #4
05. september 2005 af Einstein_15 (Slettet)
hehe,....har fundet ud af det....Michael du er en skat:-)
Skriv et svar til: et lille problem..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
