Generelt

Mangler SSO - HJÆLP!

12. juli 2012 af RieRas (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej allesammen.

Jeg står i en rigtig kritisk situation og har desperat brug for hjælp!

Jeg har netop søgt ind på universitetet - men da jeg skulle indsamle mine eksamensprotokoller viser det sig at min ene undervisnings institution har smidt karakteren på min sso væk! - altså kan de slet ikke finde nogle oplysninger om at jeg har skrevet den i deres system!

Jeg kæmper og kæmper for at få dem til at forstå at dette er deres fejl - men uden nogen håndgribelige beviser - andet end mit udsagn - er dette en nærmest umulig opgave - og ligegyldigt hvor uretfærdig jeg finder denne sitation, må jeg efterhånden erkende at slaget er så godt som tabt!

Hvis det ikke lykkes mig at finde denne gamle karakter frem er min eneste mulighed derfor at skrive en ny SSO opgave - hvilket i sig selv ikke er slemt, da jeg har rimlig let ved opgaveskrivning - men tiden er kneben og alle steder er lukket ned!

Mit spørgsmål er derfor - er der en eneste sjæl inde på dette forum der kender til et sted der udbyder SSO-skrivning som et supplerende sommerkursus? (- her snakker vi altså i stil med de uddannelsesinstitutioner der udbyder enkeltfag som supplerender kurser sommeren over)..

Håber meget at der findes et sted - ligegyldigt hvor i danmark!!!

Mvh Rie


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. juli 2012 af KlogeÅse

#0

Da SSO ikke er specifikt adgangskrav på en eneste videregående uddannelse, så finder du ikke muligheden for et supplerende sommerkursus noget sted.


Svar #2
13. juli 2012 af RieRas (Slettet)

nej ok, jamen tak for svaret ihvertfald


Skriv et svar til: Mangler SSO - HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.