Tysk

Er mine sætninger korrekt oversat?

14. juli 2012 af Desuden (Slettet)

Er mine sætninger korrekt oversat fra tysk til dansk?

Wohin gehst du, wohin? = Hvor skal du hen, hvor?
Ich geh mit mir von Ost nach Süd = Jeg skal fra øst til syd

Wohin gehst du, wohin? = Hvor skal du hen, hvor?
Ich geh mit mir von Süd nach West = Jeg skal fra syd til vest

Wohin gehst du, wohin? = Hvor skal du hen, hvor?
Ich geh mit mir von West nach Nord = Jeg skal fra vest til nord

Da kommt er angerannt = Der kommer han løbende
Mit der Fahne in der Hand = Med et flag i hånden
Mein Land, Mein Land = Mit land, mit land

Du bist hier im meinem Land = Du er her i mit land
Mein Land, Mein Land = Mit land, mit land

Du bist hier im meinem Land = Du er her i mit land
Mein Land = Mit land

Wohin gehst du, wohin? = Hvor skal du hen, hvor?
Ich geh mit mir von Nord nach Ost = Jeg skal fra nord til øst

Wohin gehst du, wohin? = Hvor skal du hen, hvor?
Ich geh mit mir von Ost nach West = Jeg skal fra øst til vest

Wohin gehst du, wohin? = Hvor skal du hen, hvor?
Ich geh von Land zu Land allein = Jeg skal fra land til land alene

Und nichts und niemand = Og ingenting og ingen
lädt mich zum bleiben ein = Inviterer mig nogensinde til at blive
Mein Land, Mein Land = Mit land, mit land

Du bist hier in meinem Land = Du er her i mit land
Mein Land, Mein Land = Mit land, mit land

Du bist hier im meinem Land = Du er her i mit land
Meine Welle und mein Strand = Min bølge og min strand
Jaaaaaaaaaah = Jaaaaaaaaaa

Eine Stimme aus dem Licht = En stemme fra lyset
Fällt dem Himmel vom Gesicht = Falder ned fra himlens ansigt
Reisst den Horizont entzwei = Beskærer horisonten i to dele
Wohin gehst du, hier ist nichts mehr frei = Hvorend du tager hen, er der ikke noget frit ladt tilbage

Das ist mein Land = Det er mit land
Das ist mein Land = Det er mit land
Das ist mein Land = Det er mit land

Mein Land, Mein Land = Mit land, mit land
Du bist hier in meinem Land = Du er her i mit land

Mein Land, Mein Land = Mit land, mit land
Du bist hier in meinem Land = Du er her i mit land
Meine Welle und mein Strand = Min bølge og min strand
Mein Land = Mit land

Vertrieben, Mein Land = Bortvist fra mit land
Vertreiben, Mein Land = Forvist fra mit land
Vergessen, Mein Land = Glemt af mit land
Nirgends kann ich bleiben = Jeg kan ikke blive noget steder
Mein Land = Mit land


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. juli 2012 af Stygotius (Slettet)

...........fra ham med de 100 forskellige navne


Brugbart svar (1)

Svar #2
14. juli 2012 af Andersen11 (Slettet)

#1

Helt bestemt.


Brugbart svar (1)

Svar #3
28. juli 2012 af 123434 (Slettet)

Wohin gehst du, wohin?
Ich geh mit mir von Ost nach Süd

Wohin gehst du, wohin?
Ich geh mit mir von Süd nach West

Wohin gehst du, wohin?
Ich geh mit mir von West nach Nord

Da kommt er angerannt
Mit der Fahne in der Hand
Mein Land, Mein Land

Du bist hier im meinem Land
Mein Land, Mein Land

Du bist hier im meinem Land
Mein Land

Wohin gehst du, wohin?
Ich geh mit mir von Nord nach Ost

Wohin gehst du, wohin?
Ich geh mit mir von Ost nach West

Wohin gehst du, wohin?
Ich geh von Land zu Land allein

Und nichts und niemand
lädt mich zum bleiben ein
Mein Land, Mein Land

Du bist hier in meinem Land
Mein Land, Mein Land

Du bist hier im meinem Land
Meine Welle und mein Strand
Jaaaaaaaaaah

Eine Stimme aus dem Licht
Fällt dem Himmel vom Gesicht
Reisst den Horizont entzwei
Wohin gehst du, hier ist nichts mehr frei

Das ist mein Land
Das ist mein Land
Das ist mein Land

Mein Land, Mein Land
Du bist hier in meinem Land

Mein Land, Mein Land
Du bist hier in meinem Land
Meine Welle und mein Strand
Mein Land

Vertrieben, Mein Land
Vertreiben, Mein Land
Vergessen, Mein Land
Nirgends kann ich bleiben
Mein Land

Lyric © Rammstein
Where are you going, where?
I'm going from East to South

Where are you going, where?
I'm going from South to West

Where are you going, where?
I'm going from North to West

As he comes running
With the flag in his hand
My Country, My Country

You’re here in my country
My Country, My Country

You’re here in my country
My country

Where are you going, where?
I go with me from North to East

Where are you going, where?
I go with me from East to West

Where are you going, where?
I go from country to country alone

And nothing and nobody
ever invites me to stay
My Country, My Country

You’re here in my country
My Country, My Country

You’re here in my country
My waves and my beach
Jaaaaaaaaaah

A voice from out of the light
falls down from heavens face
Tears the horizon in two
Wherever you go, there’s nothing left free

This is my land
This is my land
This is my land

My Country, My Country
You’re here in my country

My Country, My Country
You’re here in my country
My wave and my beach
My country

expelled (from), My Country
Banished (from), My Country
Forgotten, My Country
Nowhere can I stay
My country

Du får den lige en gang på engelsk. Så kan du bare oversætte den engelske version til dansk. Du har vel nemmere ved engelsk, ikke? 

 


Brugbart svar (1)

Svar #4
28. juli 2012 af Andersen11 (Slettet)

#3

Jeg er overbevist om, at trådstarter (KrisserRisser) selv er i stand til at google sig til engelsk-sprogede oversættelser af Rammsteins tekster.


Skriv et svar til: Er mine sætninger korrekt oversat?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.