Matematik

Gradientvektor

04. august 2012 af asddsaf (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg vedhæfter spørgsmålet. 

min løsning til 

a) ∇f(x,y,z) = 3x2 i + 2y j + 4z3 k

b) 3(x-1) - 2(y+1) - 4(z+1) = 0 

er det rigtigt? 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. august 2012 af Andersen11 (Slettet)

Det ser rigtigt ud. Det skal dog være ∇F i a) ikke ∇f .


Svar #2
04. august 2012 af asddsaf (Slettet)

det var godt. 

og løsningen i b). er det fint at stoppe der eller skal det være i form af 

3x-2y-4z=9 

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. august 2012 af peter lind

Normalt vil man trække det sammen, som du gør i #2

 


Skriv et svar til: Gradientvektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.