Matematik
Planintegral
09. august 2012 af
student1982 (Slettet)
-
Niveau: Universitet/Videregående
Vedhæfter opgaven
Mit resultat i polære koordinater giver 15pi/2, men er usikker på om det rigtig.
Vedhæftet fil: Capture2.JPG
Svar #1
09. august 2012 af Andersen11 (Slettet)
I polære koordinater er f(x,y) = x2 + y2 = r2 , og der skal integreres over cirkelringen 1 ≤ r ≤ 2, så integralet er
A = ∫∫R f(x,y) dx dy = 1∫2 0∫2π r2 r dθ dr = 2π · 1∫2 r3 dr = 2π · [ r4/4 ]21 = π · (8 - (1/2)) = 15π/2
Skriv et svar til: Planintegral
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
