Generelt

ØKONOMI UDDANNELSEN ELLER TANDPLEJER?

12. august 2012 af hamzabakir (Slettet)

Hvilken af følgende uddannelser (ØKONOMI ELLER TANDPLEJER?) ville DU vælge og hvorfor ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. august 2012 af fairtradecola (Slettet)

Det er to meget forskellige uddannelser, der fører til to meget forskellige jobs.

Desuden kan man ikke sige noget om "økonomi", fordi det kan dække over hvad som helst. Snakker vi polit/oecon, HA, finans/markedsføringsøkonom, en professionsbachelor i administration på et erhversakademi? Hvad snakker vi om?

Nu du spørger så pænt, tror jeg, at jeg ville vælge økonomi (polit/oecon), hvis jeg skulle vælge mellem polit og tandplejer. Jeg har ikke planer om hverken at læse polit eller til tandplejer, men jeg ville tage polit.

Det ville jeg gøre, fordi jeg er interesseret i samfundsvidenskab, og jeg tror, at jeg vil have en teoretisk uddannelse og et selvstændigt arbejde frem for at være sygeplejerske hos en tandlæge. Det, fordi jeg tror, at jeg bedre egner mig til det, men også fordi jeg igen hellere vil have et selvstændigt arbejde, hvor jeg har størst mulighed for at tilrettelægge mit eget arbejde.

Til gengæld skal man have matematik A eller B og kunne lide matematik i det hele taget for 1) at komme ind på en uddannelse til økonom (af den ene eller den anden art), 2) at kunne klare sig på den.


Skriv et svar til: ØKONOMI UDDANNELSEN ELLER TANDPLEJER?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.