Matematik

boksplot

14. august 2012 af Ultraviolet (Slettet)

Hej

I den opgave som hedder 9 (se vedhæftet fil) for oksepølserne har jeg fået følgende kvartilsæt:

 nedre= 132  median= 151  øvre= 158

Men er dette rigtigt eller er det rigtige resultat følgende: 

nedre= 131,5  median= 151  øvre= 171

 

jeg vil værdsætte et svar om det så blot er et nej/ja svar

Vedhæftet fil: opgaver11.pdf

Brugbart svar (1)

Svar #1
14. august 2012 af Jesf (Slettet)

Q1=132, Q2=151 og Q3=158   er rigtigt.


Skriv et svar til: boksplot

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.