Matematik

Differentialligning

15. august 2012 af Whut (Slettet) - Niveau: A-niveau

I opgave 14a, << link >> , hvor jeg skulle bestemme væksthastigheden ved hjælp af modellen, når barnet er 100 cm højt. Skal det forstås som, at h'(t) = 5.24 - 0.045·100 = 0.74 ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. august 2012 af Andersen11 (Slettet)

Ja. Man indsætter h = 100 cm og beregner dh/dt .


Skriv et svar til: Differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.