Matematik

brøker

16. august 2012 af Mathildeeee (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvor meget er 11/17 af 119?

Jeg vil gerne få at vide, hvordan man regner sådan en brøk ud.

Mange tak på forhånd!

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. august 2012 af mathon

           1/17 af 119 = (119/17) = 7

           11/17 af 119 = 11·(1/17 af 119) = 11·7 = 77


Skriv et svar til: brøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.