Matematik

Lommeregner problemer

17. august 2012 af elissa92

Jeg skal løse denne, vha. en lommeregner.. Men ved ik lige, hvordan jeg skal taste det ind.. Er der nogen, der kan fortælle mig, hvad x bliver?

0 = -2x^3 + 12x^2 -16x


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. august 2012 af mathon

 

         solve(-2x^3 + 12x^2 -16x=0,x)


Svar #2
17. august 2012 af elissa92

ja, men jeg har ik maple eller mathcad.. bruger microsoft mathematics :/


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. august 2012 af mathon

med håndkraft:

                   -2x^3 + 12x^2 - 16x = 0

                   -2x·(x2 - 6x + 8) = 0

                   -2·x·(x - 2)·(x - 4) = 0


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. august 2012 af Andreww (Slettet)

Hvis du vil tjekke dit resultat, kan det gøres via. følgende link:

http://www.numberempire.com/equationsolver.php


Skriv et svar til: Lommeregner problemer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.