Matematik

Isolering

20. august 2012 af asddsaf (Slettet)

Vi har 

     0 - K = -u*m*g*x 

og skal isolere x 

er løsningen så ikke 

     x = -K / -u*m*g 

Facit er dog 

     x = K / -u*m*g 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. august 2012 af peter lind

Du bør forkorte minustegnene ud så resultatet bliver x = K/ u*m*g ellers er det rigtig. Hvor har du det facit fra ? rent bortset fra at minustegnet ikke skal være der, ser det mærkeligt ud, at det er anbragt i nævneren


Svar #2
20. august 2012 af asddsaf (Slettet)

Du har ret. Jeg kan nu i facit se, at der heller ikke minus i nævneren. 

I opgaven skal der også være minus foran g. men denne minus får vel også ud. så der står x = K/u*m*g


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. august 2012 af peter lind

Hvis der står minus både foran og foran g vil de to fortegn ophæve hinanden; men det ser heller ikke rimeligt ud, at der gør det.


Skriv et svar til: Isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.