Matematik

...

20. august 2012 af lh94 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej :-)

Jeg har et lille problem med en opgave til en matematikaflevering, som jeg håber i vil kunne hjælpe mig med?

En funktion f er bestemt ved

f(x) = 3x^3-24x^2+48x

a) Løs ligningen f(x) = 0. 

 

Håber i kan hjælpe, for jeg er gået lidt død.


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. august 2012 af nielsenHTX

f(x)=3x^3-24x^2+48x=x(3x2-24x+48)=0 og brug så nulreglen

nulreglen siger at hvis a*b=0 ⇔a=0 eller b=0


Svar #2
20. august 2012 af lh94 (Slettet)

Okay, tusind tak! :-)


Skriv et svar til: ...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.