Matematik

1 + 2 • 5 + 4

21. august 2012 af zuuma (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej, mit spørgsmål er om jeg først skal sige 1+2 = 3 , 5 + 4 = 9 og derefter gange 3 og 9 sammen dvs. 27.

eller sige 1 + 2 = 3 * 5 = 15 + 4 = 19.

Har lige lidt glemt hvordan det var, er der en der kan hjælpe ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. august 2012 af bayarea (Slettet)

Ingen af delene. Man ganger og dividerer altid før plus og minus.

Med andre ord er regnestykket 1+2*5+4 = 1+(2*5)+4 = 1+10+4 = 15


Skriv et svar til: 1 + 2 • 5 + 4

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.