Kemi

mængdeberegninger...

07. september 2005 af Einstein_15 (Slettet)
Hejsa

har brug for et bekræftende eller afkræftende svar i denne sammenhæng:

Fotosyntesen lyder: 6CO2+6H2O+E-->C6H12O6+6O2.

Hvis man har 4,5 mol CO2 og skal beregne de mængden af kulhydratet og oxygenet gør man så ikke således;

4,5 mol/6= 0,75 mol
4,5 mol/1= 4,5 mol

C6H12O6= 0,75mol*180,156 mol/g= 135,17 gram
O2 = 4,5mol * 32 mol/g = 144 gram
forresten er det muligt at ændre sit bruger navn????

På forhånd mange tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. september 2005 af frodo (Slettet)

det ser korrekt ud, og navnet kan kun ændres ved en sød henvendelse til webmaster

Svar #2
08. september 2005 af Einstein_15 (Slettet)

Hej Frodo

Hvordan kan jeg henvende mig til webmaster?
forresten..mange tak!

Brugbart svar (0)

Svar #3
08. september 2005 af frodo (Slettet)

du kunne jo prøve at tryke på "om siden", og sende en mail til teamet baG

Brugbart svar (0)

Svar #4
08. september 2005 af maltbolsje (Slettet)

Undskyld jeg spørger, men gør du i folkeskolen, Einstein?

Svar #5
09. september 2005 af Einstein_15 (Slettet)

#4

Jeps..det gør jeg. Hvorfor spørger du om det?

Brugbart svar (0)

Svar #6
09. september 2005 af Epsilon (Slettet)

#4: Et uheldigt spørgsmål affødt af en i dette tilfælde ikke ubetydelig slåfejl. Tilsyneladende har hverken du eller Einstein bemærket det. :-)

//Epsilon

Brugbart svar (0)

Svar #7
09. september 2005 af maltbolsje (Slettet)

#5 Man lærer da ikke det-der i folkeskolen, gør man? Vi gjorde i hvert fald ikke. Når man ser på alle de andre spørgmål, du har lavet tråde om, så er det alt sammen gymnasiestof.

#6 Gør = går.

Svar #8
09. september 2005 af Einstein_15 (Slettet)

#7

Kan godt lide at fordybe mig i videnskaben.....:D

Brugbart svar (0)

Svar #9
09. september 2005 af maltbolsje (Slettet)

#8
Det er altså lidt sejt, at du gider at bruge din tid på det. Hvilke fag regner du med at tage i gym? Eller vælger du htx?

Svar #10
09. september 2005 af Einstein_15 (Slettet)

#6
Lagde skam mærke til det..Men det er jo en fejl uden betydning:-)

Svar #11
09. september 2005 af Einstein_15 (Slettet)

vælger helt klart HTX..går i niende i øjeblikket. Har brugt tiden på at kaste mig over integral og differentielregning....:-D ER derfor pavestolt over at kunne mestre det meste
Jeg satser i fremtiden på biotek!
Ville meget gerne diskutere dette emne videre senere, men skal gå nu!

Brugbart svar (0)

Svar #12
09. september 2005 af frodo (Slettet)

btw. det er brugeren "sam" der er webmaster. Eller det er nok ham af de to, du skal have fat i

Brugbart svar (0)

Svar #13
09. september 2005 af maltbolsje (Slettet)

#11 Hvornår lærer man integral og differentialregning? Er selv lige begyndt i gym, så jeg ved ikke så meget om det.
Du har da store ambitioner, men det ser da godt ud, hvis du allerede kan 1.g-stof nu. Er det ikke svært at lære det selv? Hvordan gør du?

Jeg går forresten selv på en studieretning med kemi a, bio b, mat b, så den lægger også op til lidt biotech... min far arbejder selv inden for branchen.

Brugbart svar (0)

Svar #14
09. september 2005 af maltbolsje (Slettet)

Kan du ikke bare lave en ny bruger, i stedet for at lave dit navn om? Du er jo stadigvæk praktikant.

Brugbart svar (0)

Svar #15
09. september 2005 af Waterhouse (Slettet)

#11: Under den gamle reform var differentialregning typisk 2.g-pensum, integralregning kom enten lidt senere i 2.g, eller i starten af 3.g (alt efter om man havde A+ eller A). For matematikere, forstås, sproglige kunne få differentialregning hvis de valgte matB i 3.g.

Mon det ikke er nogenlunde ligesådan under den nye...

Brugbart svar (0)

Svar #16
09. september 2005 af maltbolsje (Slettet)

#15 Så er det jo rimligt avanceret i forhold til, at vedkommende går i folke. Skal man ikke lære en hel masse, før man lærer det? (Henvendt til både Einstein_15 og Waterhouse)

Jeg er blevet rimligt interesseret i dine studieteknikker, Einstein. Jeg er ret nysgerrig efter at vide, hvordan du gør det. Hvis du fortsætter i det tempo kan du jo slappe af i gym, fordi du allerede har lært det. Faktisk kommer du måske til at kede dig, hvis du ved alt sammen...
Hvorfor gør du det? Du kommer jo til at lære det siden hen.

Svar #17
09. september 2005 af Einstein_15 (Slettet)

#12

Tusind tak, frodo..skal prøve

Svar #18
09. september 2005 af Einstein_15 (Slettet)

maltbolsje..nu skal du høre;
Alt min entusiasme kommer gennem min interesse for matematik, fysik, biologi og kemi.
Jeg har fokuseret på differential og integralregning i et års tid..stort set uden hjælp! Som sagt tog det et år før jeg forstod noget af det. Jeg gør det fordi at jeg har en masse overskud i folkeskolen(jeg kan jo også udnytte det til eksamen i matematik)
Hvis jeg, med al respekt for at du er ældre, kan give dig et råd så må det nok være at fokuser på det! Jeg begik så den fejl at jeg ikke modtog noen form for hjælp(kun i nødstilfælde:-D)

Men jeg er glad for at du viser interesse for det jeg laver

:-D

Brugbart svar (0)

Svar #19
10. september 2005 af maltbolsje (Slettet)

Jeg kan SLET ikke komme over det.
Det er så pisse fedt, at du gider bruge din tid på det! Jeg har prøvet at vende og dreje det i mit hoved, men der kommer ikke noget logisk ud af det.
Du har nok lige så meget selvdisciplin som eliteudøvere inden for sportens verden!

Jeg har en hel masse spørgsmål:
Hvor lang tid har du læst gymnasiepunsum? Dvs. hvornår startede du? Hvad fik dig til at starte? Fik du bare lyst til at sætte dig ned og lære lidt gymnasiestof, fordi du tænkte, at du nok skulle klare det?

Starter du fra en ende af eller tager du kun de emner, der interesserer dig? Kan du fx hele 1.gspensum, eller har du bare kigget på det, og lært det, der har interesseret dig? Hvor lang tid bruger du ca. hver dag/hver uge på at lære ting, man ikke skal kunne i folkeskolen?

Hvad siger dine omgivelser til det, altså dine lærere og familie/venner? Når du kan så meget i forhold til de andre, hvad laver du så i timerne? Du må jo score helt vildt gode karakterer i de naturvidenskabelige fag!

Det er jo fantastisk!

Brugbart svar (0)

Svar #20
10. september 2005 af ColAlf (Slettet)

19#

Det er jo ikke for sjov, at han hedder Einstein ;)

Men ja - thumbs up til ham! Det er temmelig vildt gjort, synes jeg også :)

Forrige 1 2 Næste

Der er 26 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.