Matematik

Reducer 6-(x+2)(x-3)?

26. august 2012 af Basseluft (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle der kan hjælpe med :

Reducer 6-(x+2)(x-3)


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2012 af Andreww (Slettet)

Hvad er det du ikke forstår ?


Svar #2
26. august 2012 af Basseluft (Slettet)

altså ville selv gøre noget alla : 

6x-12*x-3
 


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. august 2012 af hesch (Slettet)

6-(x+2)(x-3)

-(x² - x - 6) + 6

-x² + x + 12

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. august 2012 af Andreww (Slettet)

Du bliver nødt til at læse i din bog. Det lader ikke til at du har styr regnereglerne!

Du kan se et eksempel her:
http://www.youtube.com/watch?v=fB8bZDx4_ZE&feature=related

6 +    -(x+2) . (x-3)   -->  Start med at gange paranteserne sammen!


Svar #5
26. august 2012 af Basseluft (Slettet)

Syntes ikke rigtig jeg kan fatte den måde i prøver at hjælpe mig på?

Hvis jeg ganger parenten ud hedder den -x²+3x+2x-6


Brugbart svar (1)

Svar #6
26. august 2012 af Andreww (Slettet)

   -(x+2) . (x-3)

=  (-x-2) . (x-3)          -x . x = -x2            -x . -3 = 3x        -2 . x = -2x        -2 . -3 = 6

=  (-x2 + 3x - 2x + 6 )

=  -x2 + x + 6


Svar #7
26. august 2012 af Basseluft (Slettet)

Supper takker :)


Svar #8
26. august 2012 af Basseluft (Slettet)

ups mangler du ikke 6 + i svar 6 ?


Brugbart svar (0)

Svar #9
26. august 2012 af Andreww (Slettet)

Jeg ved ikke hvad jeg skal svare dig, - prøv om du selv kan finde ud af det.


Brugbart svar (0)

Svar #10
26. august 2012 af NejTilSvampe

#8 - 

Han fokuserede på parenteserne, du må selv tilføje de yderligere led der end måtte være.


Svar #11
26. august 2012 af Basseluft (Slettet)

Har lavet de andre opgaver rigtig men den her driller mig utroligt meget. Så må nok indse og lade være med at lave den :) og komme videre til nogle af de andre jeg har for til imorgen :)


Brugbart svar (1)

Svar #12
26. august 2012 af Andreww (Slettet)

Jeg prøver en sidste gang;

 

   6+   -(x+2) . (x-3)

= 6+    (-x-2) . (x-3)          -x . x = -x2            -x . -3 = 3x        -2 . x = -2x        -2 . -3 = 6

= 6+    (-x2 + 3x - 2x + 6 )

= 6+  -x2 + x + 6

= -x2+ x +12

 


Svar #13
26. august 2012 af Basseluft (Slettet)

Super nu fattede jeg den :) havde bare ikke lige fanget det med (-x-2) for fik nemlig det til at give -6 :)


Skriv et svar til: Reducer 6-(x+2)(x-3)?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.