Matematik

finde indekstal hjælp !!

26. august 2012 af mrcool10 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej jeg har brug for hjælp til at finde indekstal i en opgave B fra PDF-fil som er uploadet

Vedhæftet fil: indeks...xlsx

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2012 af SuneChr

Vedhæftet

Vedhæftet fil:SP SECC 2608122211.PNG

Svar #2
26. august 2012 af mrcool10 (Slettet)

Tak :) ska jeg ikk skriver mere til det ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. august 2012 af SuneChr

Du regner x og y ud, ud fra ligningerne. Det hedder simpel forholdsregning.


Svar #4
26. august 2012 af mrcool10 (Slettet)

Jeg forstår det ikke. er det en formel jeg ska bruge er ikke helt med ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. august 2012 af SuneChr

   340 / x  =  364 / 100         ⇔          x  =  340·100 / 364

y / 103,8  =  364 / 100         ⇔          y  =  364·103,8 / 100

                                                         Find da x og y.


Svar #6
26. august 2012 af mrcool10 (Slettet)

kan jeg bruge denne formel til det y = b*ax


Brugbart svar (0)

Svar #7
26. august 2012 af SuneChr

# 6  x og y har i opgaven her intet at gøre med en eksponentialfunktion, som jeg ser, du er inde på.

x og y er valgt tilfældigt og kunne ligeså godt have heddet p og q .

# 5 Regn x og y ud, og erstat dem i dit Excel skema med de beregnede tal.


Skriv et svar til: finde indekstal hjælp !!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.