Matematik

Er det korrekt isoleret

27. august 2012 af kjqv (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Nedenstående opgave hvor jeg skal finde ud af hvad dividenden er i år tre.

d= dividende

r= rente

 

P=D1/(1+r)+D2/(1+r)^2+D3(1+r)^3

=> P - D1/(1+r) + D2/(1+r)^2 = D3(1+r)^3
 

D3 = (1+r)^3 * D1/(1+r)+D2/(1+r)^2- P

D3 = 3√(1+r)^3 * D1/(1+r)+D2/(1+r)^2- P


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2012 af NejTilSvampe

Indsæt nogle tilfældige tal i dit oprindelige udtryk og dit isolerede udtryk, og se om du får det samme i begge.


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. august 2012 af Andersen11 (Slettet)

#0

D1 og D2 divideres med hhv. (1+r) og (1+r)2 , mens D3 ganges med (1+r)3 . Er det konsistent med indholdet i opgaven?


Svar #3
27. august 2012 af kjqv (Slettet)

Nej Andersen jeg men dividere sorry..

 


Svar #4
27. august 2012 af kjqv (Slettet)

Jeg skal isolér dividende 3. vil bare vide hvordan det udledes matematisk 


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. august 2012 af Andersen11 (Slettet)

#4

Flyt leddene med D1 og D2 over på den anden side og gang med (1+r)3 på hver side.


Svar #6
27. august 2012 af kjqv (Slettet)

mange tak for hjæplen.. 


Skriv et svar til: Er det korrekt isoleret

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.