Matematik

f(x)=0.....f'(x)=0

28. august 2012 af Sussepigen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har fået en funktion. Der står så at jeg skal løse ligningen f(x)=0, hvordan gør jeg det? Er vant til at løse f'(x)=0....


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. august 2012 af PeterValberg

Hvad er forskriften for f(x) ?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
28. august 2012 af Sussepigen (Slettet)

f(x)=x^(4)+8 x^(3)+18 x^(2)+16 x+5


Svar #3
28. august 2012 af Sussepigen (Slettet)

Skal jeg bare sætte den lig med 0??


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. august 2012 af nielsenHTX

#3 ja det er korrekt


Skriv et svar til: f(x)=0.....f'(x)=0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.