Matematik

Hjælp x-værdi!

28. august 2012 af BoletteDC (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal finde den mindste værdi af f(x)=2

Og jeg havde ikke forstået det helt.. Nogle der kan hjælpe mig, på en nem og forståelig måde?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. august 2012 af nielsenHTX

f(x) er her en konstant funktion, så den mindste værdi er 2...

alternativt kan du også løse f '(x)=0


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. august 2012 af SuneChr

Det giver vel næppe mening at tale om minimum eller maksimum, men simpelthen at værdimængden = {2}

min {2} = max {2} = 2


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. august 2012 af Andersen11 (Slettet)

Overskriften lyder "Hjælp x-værdi", så det er vel slet ikke klart, hvad trådstarter egentlig vil med spørgsmålet.


Skriv et svar til: Hjælp x-værdi!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.