Matematik

Isoler ligninger??

29. august 2012 af Didmid (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej :)'

Jeg har virkelig ekstrem brug for hjælp!! Skal aflevere i morgen og kan ikke finde ud at isolere ligninger, så håber at I kan hjælpe mig.

a. Isoler m i ligningen    B = r*k/m

b. I ligningen er a og e ikke 0. Isoler e     a =b*c+d/e

På forhånd tak:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2012 af mathon

a)

                      B = r2·k/m                multiplicer med m

                      B·m = r2·k                divider med B

                      m = r2·k / B

 


Skriv et svar til: Isoler ligninger??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.