Fysik

fra km til m/s

29. august 2012 af Zuz17 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

hvordan regner jeg fra km i timen  til meter i sekunde???


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2012 af SuneChr

1 km / t   =  1000 m / (60·60) sek   =  1000 / 3600    m / sek  =  .....................  m / sek


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. august 2012 af Bibben123 (Slettet)

Fra km/t til m/s = Dele med 3,6
Fra m/s til km/t: Gange med 3,6

 

Udregning finder du i #1


Skriv et svar til: fra km til m/s

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.