Matematik

Løsning af to andengradsligninger

30. august 2012 af FrederikkeFrederikke (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej kære "lektie- hjælpere"

 

Jeg sidder og knokler med en opgave i min matematikaflevering, som jeg håber der er nogle af jer der vil hjælpe mig med! :-)

 

Opgaven lyder således:

 

1. Løs ligningen f(x) = g(x)

Ligningerne ser således ud:

f(x)= X2-7x+16   og    g(x)= x+1

 

jeg sætter også pris på bare små hint, der kan gøre det nemmere for mig at løse den :-)

På forhånd tusind tak for hjælpen..

Mvh Frederikke


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. august 2012 af mathon

 

                            x2 - 7x +16 = x+1

                            x2 - 8x + 15 = 0


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

#0

Der er ikke tale om at løse to 2.-gradsligninger, men om at løse en ligning, der kan reduceres til en 2.-gradsligning. Løsning af 2.-gradsligninger har du tidligere fået hjælp med

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1183210


Skriv et svar til: Løsning af to andengradsligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.