Matematik

1,2 * 1,2?

31. august 2012 af okey4321 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej. Jeg er ret forvirret. Hvorfor giver 1,2 * 1,2 = 1,44? Giver den ikke 1,4? Hvorfor?


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2012 af OnceUponATime (Slettet)

1,2 * 1,2

2*2 = 4

2*1 = 2

Nu går man jo ned på en ny linje, og tilføjer derfor et 0

1*2 = 2

1*1 = 1

Så der kommer til at stå:

 

1,2*1,2

---------------

  24

120

 

- Disse lægger du sammen, og får facittet 144, så tilføjer du kommaet så det bliver til 1,44.

 


Svar #2
31. august 2012 af okey4321 (Slettet)

Tusind tak! 


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. august 2012 af OnceUponATime (Slettet)

1,4 skrives kun hvis dit facit er 1,40

da 0 ikke behøves at skrives, da det ingen værdi har i denne situatin


Skriv et svar til: 1,2 * 1,2?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.