Matematik

(3-3/4)(4-1/2)

02. september 2012 af uytuty (Slettet)

hjælp

 

tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2012 af Andreww (Slettet)

(3-(3/4)) = ((12-3)/4)         (4-(1/2)) = ((8-1)/2)

(9/4) · (7/2)  =  (9·7)/(4·2)


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. september 2012 af hesch (Slettet)

Første parantes = 2 1/4 = 9/4

Anden parantes = 3 1/2 = 7/2

Produkt = ( 9/4 ) * (7/2 ) = 63/8 = 7 7/8


Skriv et svar til: (3-3/4)(4-1/2)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.