Matematik

dy/dx = x-y

02. september 2012 af Andreww (Slettet) - Niveau: A-niveau

       dy/dx = x-y

   1/(x-y) dy = 1 dx

     -ln|y-x| = x + k

             y = k·e-x + x

Hvor går det galt ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2012 af Jerslev (Slettet)

#0: 3. linje - du har ikke sepereret de variable.


Svar #2
02. september 2012 af Andreww (Slettet)

Okay, tak.

Hvordan vil du seperere den i dette tilfælde ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. september 2012 af peter lind

Brug i stedet panserformlen


Svar #4
02. september 2012 af Andreww (Slettet)

Tak, - det hjalp.

Synes godtnok også jeg havde grublet længe over at seperere det udtryk.


Skriv et svar til: dy/dx = x-y

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.